Tapetsering

Tapetsering gir uendelige muligheter til å gi veggen både struktur, farge og nytt liv. Tapet kan skape mange spennende uttrykk i et rom og det finnes mange mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten.

 

 

Selve tapetseringen kan være en utfordring og det er mye å tenke på. Det er viktig forstå hvordan tapeten best gjør seg fin på veggen. Du må selvsagt sparkle og slette veggene før du begynner å tapetsere, slik at de er glatte og fine. Du må også huske å grunne veggen i tapetens farge. Tapeten må tilpasses rundt vinduer, dører og i hjørner, og er tapeten mønstret er det enda vanskeligere å få et godt resultat. Å unngå bobler og spriker i tapeten er også en problemstilling kjent for de fleste. Derfor kan det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Andersen & Harestad AS gjøre jobben.

Forandre rommets karakter

Med tapet kan du på noen få timer forandre et roms karakter. En moderne tapet, der riktige detaljer også er brukt ellers i rommet, vil kunne løfte hele inntrykket i et rom og i en bolig. Andersen & Harestad AS har egne farge- og Interiørkonsulenter. Disse hjelper deg både i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk. Vi hjelper deg til å se løsninger som du kanskje ikke umiddelbart ser selv og som skaper økt hygge i ditt hjem.Andersen & Harestad AS kan utføre alt av tjenester til produktene de selger. Vi har både malere, gulvleggere, murere og flisleggere i staben. I tillegg utfører vi tapetsering, og montering av ildsteder, både stålpiper og Leca-piper. Vi kan også hjelpe med spesialprodukter som epoxy og mikrosement.