Finn din stil

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 1000 fornøyde kunder

Interiørkonsulent stavanger

Det er mange muligheter når du skal pusse opp i hjemmet ditt. Det finnes et hav av lure løsninger og inspirasjon både i interiørmagasiner og på nettet. All informasjonen man finner og de utrolige flotte bildene man ser på Instagram kan fort bli overveldende. Hvor og hvordan skal man begynne? Hva bør man gjøre? Og hvordan passer alt sammen? Da kan det være lurt å få et profesjonelt blikk fra en av våre interiørkonsulenter på det hele

 

Andersen & Harestad AS har egne farge- og interiørkonsulenter / interiørdesigner fra våre avdelinger både på Tau og Stavanger.  Disse hjelper deg både i butikken og kommer gjerne på hjemmebesøk. Vi hjelper deg til å se løsninger som du kanskje ikke umiddelbart ser selv, og kan bistå med alt fra en enkel romplan til farge-, mailings- og materialvalg. Du vil få veiledning i hvordan du kan gjøre jobben selv fra A til Å, eller hjelp til selve utførelsen.

Interiørkonsulent på hjemmebesøk

På hjemmebefaring kartlegger interiørkonsulenten dine ønsker og behov med gode verktøy slik at du kan fortelle hva du liker, og det blir tatt nødvendige mål. Du avtaler selv ditt behov og hvor lang tid du ønsker å ha hjemmebefaring i din lokale butikk.

 • Finne din stil
 • Bygge fargepalett
 • Sette sammen farger, gulv, tekstiler, tapet og interiør
 • Sammendrag og ferdig forslag til ditt hjem

 

Å velge proffe Interiørdesignere skal lønne seg

Som ved alle våre tjenester skal det lønne seg og velge fagfolk. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Andersen & Harestad AS gjøre jobben.

Få et pristilbud idag

  Nysjerrig på hvilke farger du skal bruke? Se også informasjon om vår butikk. Eller finn inspirasjon hos Fargerike

  Vi er kjempe fornøyde

  Interiørkonsulent stavanger. Andersen & harestad har gitt nytt liv til alle våre soverom og stue med sparkel og maling. Vi fikk god veiledning av fagfolk til å velge tidsriktig farge. Vi er kjempe fornøyde med resultatet!

  Mona
  Randaberg

  Bra håndtverk

  Vi måtte male og sparkle flere rom etter tidligere leietagere. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og vi bruker dere gjerne igjen. Tusen takk

  Håkon
  Stavanger